Yarden

Yarden

Yarden Uitvaartverzekering
Kinderen tot 21 jr. gratis mee te verzekeren
10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg
Vrije keuze uitvaartverzorger
Klantbeoordeling: 8,0 Yarden Beoordeling
Maandbedrag
9,32
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Yarden Uitvaartverzekering8,0Yarden Uitvaartverzekering416 beoordelingen
Maandbedrag
9,32
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg

Yarden

Met een vereniging van bijna één miljoen leden en een ervaring van bijna een eeuw, is Yarden een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Deze afscheidsspecialist inspireert en ondersteunt mensen bij het organiseren en verzorgen van een passende uitvaart.

Yarden wil de bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderen. Dit doet de uitvaartorganisatie door het geven van voorlichting en het organiseren van diverse activiteiten. Het doel van de uitvaartorganisatie is om een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken, omdat een goed afscheid mensen verder helpt.

Altijd een vestiging in de buurt

Yarden heeft 900 medewerker (inclusief 102 lokale uitvaartverzorgers), 200 vrijwilligers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland. Dit betekent dat er altijd een vestiging van de uitvaartorganisatie in de buurt zit.

Keurmerk Uitvaartzorg

De uitvaartorganisatie zorgt ervoor dat elke uitvaart netjes en goed verzorgd is en houdt zich aan strenge eisen. Om deze reden beschikt Yarden over het Keurmerk Uitvaartzorg. Met dit keurmerk wordt onderstreept dat Yarden professionele en kwalitatieve diensten verleent.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Bij Yarden kunt u één soort uitvaartverzekering afsluiten. Dit is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Hiermee weet u zeker dat uw afscheid goed geregeld wordt en dat uw nabestaanden ontzorgd worden.

Zelf bepalen hoe het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele verzekering met een lage maandpremie. U kunt uw kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekeren. Deze verzekering kunt u dagelijks aanpassen aan uw veranderende wensen of uw persoonlijke situatie. Het verzekerd bedrag past u gemakkelijk aan. Bovendien bepaalt u zelf hoe het verzekerd bedrag wordt uitgekeerd:

 • Uitvaart laten betalen
 • Geld laten uitkeren
 • Uitvaart vergoeden én geld laten uitkeren

Uitvaart laten betalen (natura uitvaartverzekering)

Als u ervoor kiest om de uitvaart te laten betalen dan vergoedt Yarden de kosten van de uitvaart tot het maximaal verzekerd bedrag. Uw nabestaanden krijgen dan niet te maken met facturen.

Geld laten uitkeren (kapitaalverzekering)

U kunt er ook voor kiezen om het verzekerde bedrag te laten uitkeren in geld. Dit wordt ook wel een kapitaalverzekering genoemd. Uw nabestaanden bepalen dan zelf op welke manier het verzekerd bedrag wordt besteed en regelen de uitvaart helemaal zelf.

Uitvaart vergoeden én geld laten uitkeren

Het is ook mogelijk om een gecombineerde uitvaartverzekering af te sluiten. Hierbij vergoedt Yarden voor een deel de kosten van de uitvaart. Het andere deel van het verzekerd bedrag wordt aan uw nabestaanden uitgekeerd.

Uw uitvaartpolis wijzigen

In uw leven veranderen uw uitvaartwensen voortdurend. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt u alle vrijheid en flexibiliteit om uw uitvaartpolis te wijzigen. Zo kunt u de hoogte van het verzekerd bedrag wijzigen, maar ook de manier waarop u dit bedrag uitgekeerd wilt krijgen.

Verzekerd bedrag eerder laten uitkeren

In sommige gevallen is het mogelijk om een deel van het verzekerd bedrag eerder te laten uitkeren. Dit kan als u ongeneeslijk ziek bent. U kunt het uitgekeerde bedrag bijvoorbeeld gebruiken voor het krijgen van extra thuiszorg of om die ene reis te maken.

U kunt het verzekerd bedrag deels laten uitkeren als u ervoor heeft gekozen om het te laten uitkeren in geld (kapitaalverzekering). Als u heeft gekozen voor een combinatie van het vergoeden van de uitvaart en een uitkering in geld, kunt u maximaal de helft van het verzekerd bedrag in geld laten uitkeren vóór uw overlijden. Wanneer u heeft gekozen om de uitvaart te laten vergoeden, is het niet mogelijk om het verzekerd bedrag te laten uitkeren.

Kenmerken Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden heeft de volgende kenmerken:

 • Het is mogelijk om het verzekerd bedrag tussentijds te verhogen of te verlagen
 • Scherpe maandelijkse premie
 • Kinderen tot 21 jaar (gratis) meeverzekerd
 • Indexatie verzekerd bedrag is mogelijk
 • Bij terminale ziekte is het mogelijk om een voorschot op het verzekerd bedrag te krijgen
 • Snel afsluiten met maar drie eenvoudige vragen over uw gezondheid
 • Samenstelling gemakkelijk aanpasbaar tijdens de looptijd van uw verzekering
 • Volledige vrijheid in keuze van uitvaartzorg
 • Volledige vrijheid in keuze samenstelling verzekering
 • Tien procent ledenvoordeel aan uitvaartgerelateerde kosten als Yarden uw uitvaart verzorgt
 • Gratis lidmaatschap vereniging Yarden

Indexatie

Ieder jaar stijgen de uitvaartkosten. Als u ervoor kiest om uw uitvaartverzekering te laten indexeren, wordt het verzekerde bedrag aangepast aan de uitvaartkosten. Hierbij stijgt het verzekerde bedrag ieder jaar met een variabel percentage. Door voor indexatie te kiezen, weet u zeker dat uw nabestaanden uw uitvaart kunnen blijven betalen, ook als de uitvaartkosten zijn gestegen.

Uitvaartverzekering voor uw kind

Als u een uitvaartverzekering bij Yarden heeft dan zijn er twee mogelijkheden om uw kind te verzekeren:

 • Uw kind gratis meeverzekeren
 • Een eigen uitvaartverzekering voor uw kind afsluiten

Uw kind gratis meeverzekeren

Als u uw kind gratis meeverzekerd, krijgt het een eigen polis waarbij de waarde is gekoppeld aan het verzekerde bedrag van de verzekeringnemer. Het is altijd een wettelijk ouder (wettig kind, officieel geadopteerd kind, pleegkind). Zodra uw kind 21 jaar is, vervalt deze verzekering.

Een eigen uitvaartverzekering voor uw kind afsluiten

Het is ook mogelijk om een eigen uitvaartverzekering af te sluiten voor uw kind. Uw kind heeft dan van jongs af aan een eigen verzekering. U betaalt hier een lage premie voor. Op het moment dat uw kind 21 jaar is, kan hij of zij de polis overnemen.

Het kan ook dat u uw kind heeft aangemeld voor meeverzekeren én ook een eigen uitvaartverzekering voor uw kind heeft afgesloten. Als uw kind voor het 21e levensjaar overlijdt, bestaat het totale verzekerde bedrag dan uit (tot een maximaal bedrag van 20.000 euro):

 • Het verzekerd bedrag van de verzekeringnemer
 • Het verzekerd bedrag uit de uitvaartverzekering van uw kind

Ongeboren baby’s en kinderen tot zes maanden

Voor ongeboren baby’s en kinderen tot zes maanden geldt een uitzondering. Vanaf 20 weken zwangerschap tot zes maanden na de geboorte is uw (ongeboren) kind automatisch met u meeverzekerd. Yarden vergoedt de uitvaartkosten dan tot een bedrag van 2500 euro. Dit geldt niet als u uw kind al had meeverzekerd op uw polis of al had aangemeld voor een eigen uitvaartverzekering.

Bron: Yarden.nl

Contactgegevens Yarden

0800 1292 (Algemeen)
0800 8192 (Bij overlijden)
06 8365 4368 (Whatsapp)

klantenservice@yarden.nl
Yarden.nl
Mijn Yarden

Transistorstraat 10, 1322 CE Almere