Twenthe

Twenthe

Twenthe Uitvaartverzekering
Geen verplichte pakketten
Kinderen tot 18 jaar gratis
Vrije keuze uitvaartverzorger
Klantbeoordeling: Geen score
Maandbedrag
13,06
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Sorry, niet via ons aan te vragen.
De Laatste Eer UitvaartverzekeringN.BTwenthe UitvaartverzekeringGeen score
Maandbedrag
13,06
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Geen verplichte pakketten
Kinderen tot 18 jaar gratis
Sorry, niet via ons aan te vragen.

Twenthe

Uitvaartverzekeraar Twenthe is gevestigd in Enschede en werd in 1942 opgericht. De verzekeraar is al ruim 75 jaar gespecialiseerd in natura-uitvaartverzekeringen. Twenthe gaat voor directe en persoonlijke aandacht en betaalbare premies, zodat een persoonlijke en mooie uitvaart voor iedereen betaalbaar is.

Met een uitvaartverzekering bij Twenthe kunnen u en uw nabestaanden de uitvaart helemaal naar eigen wens regelen. De verzekeraar zorgt er alleen voor dat de rekeningen van de uitvaartverzorger betaald worden. U bepaalt zelf het verzekerde bedrag.

De verzekeraar werkt samen met 180 uitvaartverenigingen in Nederland. Via een aanvullende uitvaartverzekering van Twenthe kunt u de uitvaartkosten verzekeren die niet vallen onder het lidmaatschap van de uitvaartvereniging. Natuurlijk kunt u ook een verzekering afsluiten bij Twenthe als u geen lid bent van een uitvaartvereniging.

Verschillende verzekeringsvormen

Bij Twenthe heeft u de keuze uit verschillende verzekeringsvormen:

  • Individuele uitvaartverzekering
  • Gezinsverzekering
  • Uitvaartverzekering op twee levens
  • Grafmonumentenverzekering

Individuele uitvaartverzekering

Met de individuele uitvaartverzekering heeft u een eigen individuele polis. U bepaalt zelf het verzekerde bedrag en de manier waarop en hoe lang u de premie betaalt.

Gezinsverzekering

Met de gezinsverzekering is ieder gezinslid verzekerd op één polis. Uw kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Als uw kind 18 jaar wordt, kan het opnieuw verzekerd worden zonder gezondheidsvragen. Dit is alleen zo als het nieuwe verzekerde bedrag niet hoger is dan het bestaande verzekerde bedrag. Als het nieuwe verzekerde bedrag hoger is, stelt de verzekeraar wel een aantal gezondheidsvragen. Ieder gezin kan de gezinsverzekering afsluiten, ook eenoudergezinnen.

Uitvaartverzekering op twee levens

Wilt u een dubbel graf kopen? Dan is de uitvaartverzekering op twee levens een optie. Hierbij betaalt slechts een persoon de premie, maar zijn twee personen verzekerd. Deze verzekering is ideaal om de aankoop van een dubbel graf te verzekeren. Het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd bij het eerste overlijden van een van de twee verzekerden. Met deze uitvaartverzekering dekt u de hoge kosten voor een dubbel graf met een voordelige premie.

Grafmonumentenverzekering

Met de grafmonumentenverzekering verzekert u de aankoop van een grafmonument- of steen. U kunt deze verzekering afsluiten in combinatie met een andere verzekering, zoals de individuele uitvaartverzekering, de gezinsverzekering of de uitvaartverzekering op twee levens. Verder kan de grafmonumentenverzekering ook een aanvulling zijn op een verzekering die u bij een andere verzekeraar heeft afsloten.

Kenmerken uitvaartverzekering Twenthe

Dit zijn de kenmerken van een uitvaartverzekering van Twenthe:

  • U kiest zelf de uitvaartverzorger
  • Het verzekerde bedrag wordt besteed zoals u dat wilt
  • Geen verplichte uitvaartpakketten
  • U heeft de zekerheid dat uw uitvaart precies verloopt zoals u en uw nabestaanden dat wensen
  • Uw nabestaanden krijgen persoonlijke aandacht van Twenthe
  • Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd tot hun 18e levensjaar

Geïndexeerde uitvaartverzekering

De uitvaartkosten stijgen ieder jaar weer. Deze stijgende kosten hebben dus ook invloed op uw verzekering. Om ervoor te zorgen dat het verzekerde bedrag overeenkomt met de huidige uitvaartkosten, wordt uw verzekering jaarlijks geïndexeerd. Als de kosten zijn gestegen, wordt het verzekerde bedrag ook verhoogd. Dit betekent dat uw premie stijgt.

Een uitvaartverzekering van Twenthe is standaard geïndexeerd. De polis wordt met een index aangegaan. Als u geen jaarlijkse indexering wilt, kunt u dit bij het afsluiten van uw verzekering aangeven. De polis wordt dan niet meer geïndexeerd.

Uitvaartverzekering afsluiten met koopsompolis

Heeft u al een flink bedrag gespaard voor uw uitvaart? Dan kunt u bij Twenthe een uitvaartverzekering afsluiten met een koopsompolis. Hierbij betaalt u eenmalig een koopsombedrag. Twenthe kan dan een koopsompolis sluiten voor een bepaald verzekerd kapitaal. U ontvangt dan al een polis met een waarde.

Premiebetaling en betalingsduur

U heeft een grote vrijheid in de wijze waarop u uw premie betaalt. Dit kunt u per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar doen. U begint met het betalen van de premie tot de afgesproken datum. Diverse betalingsduren zijn mogelijk. U kunt premie betalen gedurende 10, 15, 20, 25, 30 of 40 jaar totdat u 65 of 81 bent geworden of totdat u overlijdt. Nadat de betalingsduur is afgelopen, is uw basispolis premievrij. U dient dan enkel te betalen voor de indexeringspremie.

Gezondheidsverklaring

Als u een uitvaartverzekering aanvraagt bij Twenthe dient u een vragenlijst in te vullen over uw gezondheid. Dit wordt een gezondheidsverklaring genoemd. Aan de hand van deze verklaring beslist Twenthe of u een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Ook bepaalt de verzekeraar dan de hoogte van de premie. Als u een chronische ziekte heeft, kan de premie bijvoorbeeld iets hoger zijn.

Bron: Twenthe.com

Contactgegevens Twenthe

053 43 127 32 (Algemeen)
053 480 35 43 (Bij overlijden 24/7)

info@twenthe.nl
Twenthe.com

Getfertsingel 91 , 7513 GB Enschede