TAF

TAF

TAF Uitvaartverzekering
Volledige vrijheid in uitvaartverzorging
Kinderen gereduceerd meeverzekeren
Snel en eenvoudig acceptatieproces
Klantbeoordeling: 8,2 TAF Beoordeling
Maandbedrag
13,98
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Sorry, niet via ons aan te vragen.
TAF UitvaartverzekeringN.BTwenthe UitvaartverzekeringGeen score
Maandbedrag
13,98
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Snel en eenvoudig acceptatieproces
Kinderen gereduceerd meeverzekeren
Sorry, niet via ons aan te vragen.

Wie is TAF

TAF is een relatief jonge speler in de verzekeringsbranche. Sinds 2005 in TAF actief met een woonlastenverzekering. In de jaren daarop ontwikkelden TAF verschillende arbeidsongeschiktheids- en levensverzekeringen, waaronder een uitvaartverzekering. TAF biedt deze verzekeringen aan in volmacht van een aantal andere verzekeraars. Het motto van dit bedrijf is: transparante verzekeringen tegen een scherpe prijs. Door de scherpe premie en snelle acceptatieprocedure heeft TAF zich in korte tijd geprofileerd tot een geduchte concurrent voor de bekende uitvaartverzekeraars.

Welke verzekeringen zijn er?

TAF biedt verschillende arbeidsgeschiktheids- en levensverzekeringen aan, waaronder de uitvaartverzekering TAF Personal Uitvaartverzekering. Het is niet mogelijk om zelf een uitvaartverzekering af te sluiten, TAF werkt samen met 3.000 onafhankelijke adviseurs in heel Nederland. TAF is een betrouwbare partner voor het afsluiten van een verzekering; het bedrijf is aangesloten bij KiFiD en staat onder toezicht van de AFM.

TAF Personal Uitvaartverzekering

De TAF Personal Uitvaartverzekering is een kapitaalverzekering waarbij u een bedrag tussen 2.500 en 10.000 euro kunt verzekeringen. Na uw overlijden wordt de geldsom uitgekeerd aan uw nabestaanden. Uw nabestaanden krijgen volledige vrijheid bij het regelen van uw uitvaart. Zij kunnen zelf beslissen welke uitvaartverzorger de uitvaart zal leiden en van welke diensten en producten er gebruik wordt gemaakt. De gemiddelde uitvaart kost 8.000 euro, maar de prijs van uw uitvaart kan afwijken door uw persoonlijke uitvaartwensen. Kies daarom voor een verzekerd bedrag waarmee uw uitvaartwensen volledig bekostigd kunnen worden.

Medische keuring

Als één van de weinige uitvaartverzekeraars vraagt TAF niet naar uw medische gegevens. U wordt altijd geaccepteerd, onafhankelijk van uw gezondheidssituatie. Door het ontbreken van een medisch onderzoek, kunnen de verzekeringen van TAF snel en eenvoudig worden afgesloten. Het medisch onderzoek wordt door TAF vervangen door extra voorwaarden omtrent de uitkering van het verzekerde bedrag. Er wordt namelijk een wachttijd gerekend voordat uw nabestaanden krijgen uitgekeerd bij een overlijden door ziekte:

  • Verzekeringsnemer is tot 50 jaar oud: 2 jaar wachttijd
  • Verzekeringsnemer is 50-70 jaar oud: 4 jaar wachttijd
  • Verzekeringsnemer is >70 jaar oud: 4 jaar wachttijd

Komt u binnen deze wachttijd te overlijden door een ongeval, dan krijgen uw nabestaanden de volledige geldsom. Overlijdt u gedurende de wachttijd door ziekte, dan krijgen zij slechts 90% van de tot dan toe betaalde premie uitgekeerd.

Premie

De premie wordt bij deze verzekering met name bepaald door de hoogte van het verzekerde bedrag en de looptijd die u kiest. Hoe langer de looptijd van premiebetalingen, des de lager is de premie. De premie blijft gedurende de looptijd gelijk, tenzij u kiest voor een periodieke indexering. U kunt de premie periodiek betalen per maand of per jaar, of de premie in één keer betalen. Het in één keer betalen van de premie wordt een koopsom genoemd.

Geldigheid verzekering

De geldigheid van de uitvaartverzekering staat los van de looptijd. Vanaf het moment van afsluiten blijft de uitvaartverzekering een leven lang geldig. Mits u aan alle betalingsverplichtingen heeft voldaan, zal er bij overlijden uitgekeerd worden. Aan het uitkeren van de geldsom zijn wel voorwaarden verbonden, zoals bijvoorbeeld de oorzaak van het overlijden binnen de wachttijd.

Indexering

In principe blijft de premie en het verzekerde bedrag gedurende de looptijd gelijk. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een jaarlijkse indexatie van 0,5 tot 2,5%. Door te kiezen voor indexatie worden prijsstijgingen in de toekomst ondervangen. Zo weet u zeker dat er op het moment van uitkeren voldoende geld beschikbaar is om uw uitvaart te bekostigen, ondanks inflatie en stijgende uitvaartkosten.

Kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om uw kinderen bij te schrijven op uw polis. Kinderen zijn tot een maximum van 7.500 euro verzekerd. Het bijschrijven van een kind is bij TAF niet gratis, de premie zal hierdoor stijgen. U betaalt echter wel een gereduceerd tarief.

Voordelen TAF Personal Uitvaartverzekering

De voordelen van deze uitvaartverzekering zijn ten eerste de snelle acceptatie en heldere voorwaarden. Door het ontbreken van een medische keuring wordt in principe iedereen die deze uitvaartverzekering af wil sluiten geaccepteerd. Ook het soort verzekering (kapitaalverzekering) is een voordeel wanneer u uw nabestaanden volledige vrijheid wilt geven bij het regelen van uw uitvaart. Het is alleen belangrijk het verzekerde bedrag goed af te stemmen op de kosten van uw uitvaartwensen.

Bron: TAF.nl

Contactgegevens TAF

040 707 38 90 (Algemeen)

info@taf.nl
Taf.nl

Vestdijk 66 , 5611CE Eindhoven