||Studenten uitvaartverzekering
Studenten uitvaartverzekering 2018-08-27T13:59:15+00:00

Studenten uitvaartverzekering

Als student denkt u er waarschijnlijk niet over na om een uitvaartverzekering af te sluiten. Toch is het iets dat u wel zou moeten doen. Een uitvaart kost al snel tussen de 7.000 en 10.000 euro. Enorm veel geld dus! U kunt dus maar beter goed verzekerd zijn, zodat u uw familie niet opzadelt met de uitvaartkosten. Ook al heeft u als student niet veel te besteden, toch hoeft het niet veel te kosten om een begrafenis- of crematieverzekering af te sluiten. Er zijn tal van voordelige uitvaartverzekeringen die u online kunt afsluiten.

Als u student bent, is het niet altijd nodig om zelf een begrafenis- of crematieverzekering af te sluiten. De kans is groot dat u bent meeverzekerd op de polis van uw vader of moeder.

Profiteren van een lage premie

Wilt u als student een eigen uitvaartverzekering afsluiten? Dan kunt u dit bij iedere uitvaartverzekeraar doen. Geen enkele verzekeraar biedt een speciale uitvaartverzekering voor studenten aan. Als student kunt u dus niet profiteren van een korting. Toch is het zinvol om als student een uitvaartverzekering af te sluiten. Hoe jonger u bent, hoe lager de premie namelijk is. Wanneer u als student een uitvaartverzekering afsluit, betaalt u maandelijks veel minder premie dan iemand van middelbare leeftijd of een senior. Als student profiteert u dus van een lage premie. Bij de meeste verzekeraars betaalt u minder dan 5 euro per maand aan premie. Voor dat bedrag bent u dus goed verzekerd.

Lage maandpremie

Ook al krijgt u geen korting op uw uitvaartverzekering, toch betaalt u niet veel voor uw verzekering. Aangezien u nog jong bent, is de premie erg laag. Statistisch gezien is het risico op overlijden namelijk erg klein. Een uitvaartverzekering afsluiten is al mogelijk voor 1 of 2 euro per maand. Voor dit lage bedrag bent u goed verzekerd tegen de uitvaartkosten. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden moeten opdraaien voor de uitvaartkosten. Voor een lage premie bent u verzekerd voor een eenvoudige uitvaart. Hoe meer uitvaartwensen u hebt, hoe meer premie u betaalt. Bij elke uitvaartverzekeraar is het altijd mogelijk om uw uitvaartwensen en het verzekerde bedrag aan te passen.