Goedkoopste uitvaartverzekering

Goedkoopste
uitvaartverzekering

Goedkoopste
uitvaartverzekering

Wat is de goedkoopste uitvaartverzekering?

Bent u op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Logies, u wilt immers niet te veel betalen voor een uitvaartverzekering. De goedkoopste uitvaartverzekering sluit u al voor enkele euro’s per maand af. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van uw premie bepalen. Zo is de leeftijd waarop u een uitvaartverzekering afsluit belangrijk en uw huidige gezondheidssituatie. De dekking van de uitvaartverzekering is echter het meest van invloed op de prijs. Toch is het belangrijk om op meer zaken te letten dan op de premie alleen, anders kan goedkoop uiteindelijk duurkoop blijken. Kies daarom voor een goedkope uitvaartverzekering met gunstige voorwaarden en een goede dekking van de uitvaartkosten.

Top 3 goedkoopste uitvaartverzekeringen van september 2020.

Top 3 goedkoopste uitvaartverzekeringen van september 2020.

1
DELA Uitvaartverzekering 9,6DELA Uitvaartverzekering
Premie 30-jarige Verzekerd bedrag
9,35 € 9.000,-
Praktische hulp voor uw nabestaanden
Verzekering altijd aan te passen
+ Meer informatie DELA
Bekijk pakket
2
Yarden Uitvaartverzekering 7,5Yarden Uitvaartverzekering
Premie 30-jarige Verzekerd bedrag
10,33 € 9.000,-
Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren
10% extra budget bij Yarden uitvaartzorg
+ Meer informatie Yarden
Bekijk pakket
3
Monuta Uitvaartverzekering 8,7Monuta Uitvaartverzekering
Premie 30-jarige Verzekerd bedrag
11,66 € 9.000,-
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Gediplomeerde uitvaartverzorgers
+ Meer informatie Monuta
Bekijk pakket

Premies zijn berekend met de geboortedatum 1-1-1990. De top 3 is op basis van meest gekozen en dus geen advies (reclame). Update: maandag 07 september 2020

Of vergelijk alle uitvaartverzekeringen

Alle uitvaartverzekeringen

DELA Uitvaartverzekering Monuta Uitvaartverzekering Yarden Uitvaartverzekering Ardanta Uitvaartverzekering PC Uitvaart Uitvaartverzekering Lifetri Uitvaartverzekering

Top 6 goedkoopste uitvaartverzekeringen

Onze top 6 goedkoopste uitvaartverzekeringen hebben één ding gemeen: al deze verzekeringen vergoeden de kosten van een uitvaart ter waarde van 8.000 euro. Aangezien een gemiddelde uitvaart in Nederland 8.000 euro kost, weet u zeker dat met een verzekering uit de top 6 goedkoopste uitvaartverzekeringen uw uitvaart volledig vergoed kan worden. Zo profiteert u van een lage premie met de zekerheid dat uw nabestaanden zijn beschermd tegen de kosten van uw uitvaart. Een goede uitvaartverzekering hoeft niet duur te zijn, de kosten uitvaartverzekering zijn voor iedereen betaalbaar.

Verzekeraar Premie Kinderen Gratis
DELA € 9,35 Nee (wel korting)
Yarden € 10,33 Tot 21 jaar
Monuta € 11,66 Tot 18 jaar
Ardanta € 12,65 Tot 18 jaar
PC Uitvaart € 12,65 Tot 18 jaar
Lifetri € 11,61 Tot 18 jaar

Kwaliteit van de goedkoopste uitvaartverzekeringen

Alle uitvaartverzekeraars waar wij mee samenwerken bieden betrouwbare verzekeringen waarmee de kosten van uw uitvaart volledig vergoed worden. Kiest u voor een goedkope verzekering, dan is het verstandig om te controleren of deze inhoudelijk aan uw persoonlijke wensen voldoet. Hiervoor brengt u eerst uw persoonlijke uitvaartwensen in kaart. Naar aanleiding van uw uitvaartwensen kunt u de kosten van uw uitvaart berekenen. Zo weet u precies welke geldsom of welk dienstenpakket u nodig heeft om uw uitvaart volledig te bekostigen. Het kiezen van een goedkope uitvaartverzekering betekent dus niet dat u hoeft in te boeten op de kwaliteit.

Hoe sluit u de goedkoopste uitvaartverzekering af?

Het afsluiten van de goedkoopste uitvaartverzekering is heel eenvoudig. Nadat u uw uitvaart kosten heeft berekend, hoeft u alleen nog maar de verschillende uitvaartverzekeringen met elkaar te vergelijken. Bij een goedkope uitvaartverzekering vergelijken, is de dekking van de verzekering leidend. Daarnaast kunt u vergelijken op inhoudelijke verschillen. Zo bieden sommige verzekeraars de mogelijkheid om uw kinderen kosteloos mee te verzekeren. Daarnaast biedt Yarden bijvoorbeeld meer bestedingsruimte wanneer u de uitvaart door Yarden laat uitvoeren. Dit zijn allemaal voorwaarden die u mee kunt nemen in de vergelijking van de goedkoopste uitvaartverzekeringen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan sluit u de gekozen verzekering binnen 3 minuten af.

De maandpremie  Leeftijd
De totale premie  Looptijd
De looptijd  Uitvaart: begraven of cremeren

Leeftijd Leeftijd

De leeftijd waarop u een uitvaartverzekering afsluit, is van invloed op de uitvaartverzekering premie. De uitvaartverzekeraar stemt deze namelijk af op de periode dat de verzekeraar nog premie denkt te ontvangen. Wilt u op oudere leeftijd een uitvaartverzekering afsluiten, dan schat de verzekeraar in dat het risico op vroegtijdig overlijden groter is. Met andere woorden: de verzekeraar hanteert een kortere periode waarin er een kapitaal moet worden opgebouwd om uw uitvaart te bekostigen. Dit leidt tot een hogere maandpremie. Wie jong is, heeft meer tijd om het benodigde kapitaal bij elkaar te sparen en kan daarom een uitvaartverzekering afsluiten tegen een lagere premie.

Kinderen kunnen in veel gevallen gratis meeverzekerd worden op de polis van de ouders. Mocht het kind op jonge leeftijd komen te overlijden, dan wordt de uitvaart bekostigd volgens de voorwaarden van de polis van de ouders. Het is echter raadzaam om direct een individuele uitvaartverzekering voor uw kinderen af te sluiten. Aangezien de uitvaartverzekering het overlijdensrisico zeer laag inschat, zal u voor uw kind een zeer lage maandpremie betalen. De uitvaartverzekering blijft echter een leven lang geldig.

Looptijd Looptijd

Een ander punt waar u op moet letten bij het bepalen van de goedkoopste verzekering, is de looptijd van de uitvaartverzekering. De looptijd is alleen van toepassing op de periode waarin u premie betaalt, de uitvaartverzekering zelf blijft een leven lang geldig – zolang er aan alle voorwaarden is voldaan. De looptijd van de premiebetaling kan een leven lang duren, tot uw pensioengerechtigde leeftijd of een andere vastgestelde periode. Een goedkope uitvaartverzekering met een zeer lage premie kan toch duur blijken wanneer u een leven lang premie betaalt. Het is daarom raadzaam om de totale premie te berekenen wanneer u goedkope uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijkt. Dit doet u door de maandpremie te vermenigvuldigen met de looptijd in maanden.

Uitvaart: begraven of cremeren Uitvaart: begraven of cremeren

De gemiddelde uitvaart in Nederland kost 8.000 euro. Hoe veel uw persoonlijke uitvaart kost, is geheel afhankelijk van uw uitvaartwensen. Zo zal u voor een sobere uitvaart een kleinere geldsom nodig hebben. Ook de keuze tussen begraven of cremeren is van grote invloed op uw uitvaart kosten. Een begrafenis is over het algemeen duurder dan een crematie. Dit bedrag loopt vooral op door de verplichte grafkosten waar ook de grafrechten onder vallen. Deze kosten lopen per gemeente sterk uiteen. De kosten van een crematie zijn met een gemiddelde van 5.000 euro aanzienlijk lager dan de kosten van een begrafenis. Naast deze kosten krijgt u ook te maken met de kosten van een grafsteen of een asbestemming. Om precies te weten hoe hoog de dekking van uw uitvaartverzekering moet zijn, kunt u de kosten van uw persoonlijke uitvaart berekenen met de uitvaartcalculator.

Hoe vindt u een goedkope uitvaartverzekering?

Een goede uitvaartverzekering hoeft dus helemaal niet duur te zijn, ook met een lage maandpremie kunt u een uitvaartverzekering afsluiten die voldoet aan uw wensen. U wilt een goedkope uitvaartverzekering die de kosten van uw persoonlijke uitvaart volledig dekt? Dan bent u bij de UitvaartverzekeringExpert aan het juiste adres. Wij hebben alvast de goedkoopste uitvaartverzekeringen met de beste voorwaarden voor u vergeleken. U vindt deze terug in de top 6 van de goedkoopste uitvaartverzekeringen. Vergelijk de voorwaarden en premies van de goedkoopste uitvaartverzekering om een zorgvuldige keuze te maken. Daarna kunt u met een druk op de knop de goedkoopste uitvaartverzekering aanvragen.