De Laatste Eer

De Laatste Eer

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Premie op basis van lokale kosten
Kinderen tot 18 jaar gratis
Vrije keuze uitvaartverzorger
Klantbeoordeling: 9,2 De Laatste Eer Beoordeling
Maandbedrag
12,15
Verzekerd bedrag
€ 8.047,-
Sorry, niet via ons aan te vragen.
De Laatste Eer Uitvaartverzekering9,2DELA Uitvaartverzekering645 beoordelingen
Maandbedrag
12,15
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
Premie op basis van lokale kosten
Kinderen tot 18 jaargratis
Sorry, niet via ons aan te vragen.

De Laatste Eer

De Laatste Eer is een vereniging zonder winstdoelstelling. De vereniging richt zich op de wensen van haar leden. Het doel van De Laatste Eer is om ervoor te zorgen dat niemand zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dit doen ze door de kosten laag te houden en klanten mogelijkheden te bieden om te sparen. De vereniging beschikt over een aantal eigen uitvaartcentra. Deze zijn gevestigd in Delft, Rijswijk, Den Haag en Pijnacker/Nootdorp.

Het verzorgen van uitvaarten voor leden en niet-leden

De Laatste Eer verzorgt uitvaarten voor leden en niet-leden. Daarnaast doet de organisatie nog meer. Zo is de vereniging actief betrokken bij diverse grote evenementen in Delft. Verder organiseren de medewerkers regelmatig bijeenkomsten voor verenigingsleden, zoals de Ledendag. De Laatste Eer wil namelijk altijd in contact staan met haar leden. Niet alleen tijdens een uitvaart, maar ook tijdens het leven.

Keurmerk Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

De Laatste Eer is in het bezit van een keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dit is hét kwaliteitskeurmerk voor de uitvaartbranche. Als u kiest voor een uitvaartverzorger met dit keurmerk, zoals De Laatste Eer, ben u verzekerd van een transparante, deskundige en betrouwbare dienstverlening en een uitvaart van hoge kwaliteit.

Uitvaartverzekering bij De Laatste Eer

Uitvaartvereniging De Laatste Eer werkt samen met de verzekeraar Nuvema. De vereniging wil iedere uitvaart naar wens uitvoeren. De uitvaartkosten worden vooral bepaald door uw uitvaartwensen en ideeën. De lokale uitvaartkosten verschillen per regio. De Laatste Eer geeft de lokale prijzen in de regio Delft door aan de uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor leden van De Laatste Eer baseert Nuvema de uitvaartverzekeringen dan ook op de lokale prijzen in Delft. Hierdoor kunnen Nuvema en De Laatste Eer u een uitvaartverzekering op maat aanbieden. De verzekering sluit perfect aan op uw persoonlijke uitvaartwensen en de uitvaartkosten in Delft.

Natura-uitvaartverzekering van Nuvema

Nuvema biedt een natura-uitvaartverzekering aan. Hierbij verzekert Nuvema het bedrag dat nodig is voor uw uitvaart. Uw nabestaanden hebben dan alle rust en vrijheid om uw begrafenis of crematie te regelen. Het verzekerde bedrag wordt niet aan uw nabestaanden uitbetaald. De verzekeraar betaalt hier de uitvaartkosten mee.

Kenmerken uitvaartverzekering Nuvema en De Laatste Eer

Dit zijn de kenmerken van een natura-uitvaartverzekering die u via De Laatste Eer bij Nuvema kunt afsluiten:

 • U verzekert wat u nodig heeft
 • U heeft een uitvaartverzekering met eigen uitvaartwensen
 • U blijft altijd goed verzekerd
 • De uitvaartkosten zijn gebaseerd op de lokale prijsverschillen
 • U kiest zelf de uitvaartverzorger
 • Uw kinderen zijn gratis meeverzekerd tot hun 18e levensjaar

U verzekert wat u nodig heeft

Nuvema selecteert wat nodig is voor uw uitvaart en vervolgens kunt u hier zelf uw uitvaartwensen aan toevoegen. U verzekert dus alleen wat u nodig heeft

Uitvaartverzekering met eigen uitvaartwensen

Het verzekerde bedrag van uw uitvaartverzekering is gebaseerd op een vast dienstenpakket. Dit pakket heeft Nuvema samengesteld op basis van een jarenlange ervaring en de samenwerking met De Laatste Eer. U kunt het dienstenpakket verder aanvullen met uw eigen uitvaartwensen. Op deze manier verzekert u een volledig bedrag om uw uitvaart te regelen en te verzorgen.

U blijft goed verzekerd

De uitvaartkosten veranderen ieder jaar. Deze stijgen of dalen. Nuvema controleert de uitvaartprijzen ieder jaar en als het nodig is, wordt uw verzekering aangepast.

Uitvaartkosten gebaseerd op lokale prijsverschillen

De uitvaartkosten kunnen per regio verschillen. Dit komt door de grafkosten die gemeentes vaststellen. Een begrafenis kost gemiddeld tussen de 6000 en 8000 euro. Een crematie kost tussen de 4000 en 6000 euro. Als u via De Laatste Eer een uitvaartverzekering afsluit bij Nuvema dan zijn de uitvaartkosten gebaseerd op de lokale prijzen in de regio Delft

U kiest de uitvaartverzorger

Met een uitvaartverzekering van Nuvema kiest u zelf de uitvaartverzorger. Dit kan bijvoorbeeld een uitvaartverzorger zijn van De Laatste Eer.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Met de uitvaartverzekering van De Laatste Eer en Nuvema zijn uw kinderen gratis meeverzekerd, al vanaf 20 weken zwangerschap. Als uw kind is geboren, dient u dit te melden bij de verzekeraar. Vanaf dat moment is uw kind gratis meeverzekerd tot het 18e levensjaar. Daarna kunt u voor uw kind een eigen uitvaartverzekering afsluiten.

Samenstelling van de premie

De premie die u voor uw uitvaartverzekering bij Nuvema en De Laatste Eer betaalt, is gebaseerd op het verzekerde bedrag, uw gezondheid en uw leeftijd. Aangezien het verzekerde bedrag weer is gebaseerd op uw eigen uitvaartwensen en de lokale prijzen, betaalt u nooit teveel premie. U betaalt alleen premie voor uw uitvaartwensen en het uitvaartpakket.

Voordelen natura-uitvaartverzekering van Nuvema

Als u ervoor kiest om via De Laatste Eer een natura-uitvaartverzekering van Nuvema af te sluiten dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Het verzekerde bedrag wordt alleen aan uw uitvaart besteed
 • De uitvaartkosten van uw uitvaartwensen zijn gedekt
 • Het verzekerde bedrag wordt aan de uitvaartverzorger uitgekeerd. Uw nabestaanden krijgen dus niet te maken met rekeningen die ze moeten betalen.
 • Nuvema zorgt voor een directe financiële afhandeling met de uitvaartverzorger
 • De uitvaartkosten zijn altijd gebaseerd op de lokale prijzen in uw regio

Sparen voor uw uitvaart

Naast het afsluiten van een uitvaartverzekering, kunt u ook kiezen voor een spaarrekening in het Fond van Vooruitbetaling van De Laatste Eer. Met deze spaarrekening bent u er zeker van dat er altijd voldoende geld beschikbaar is op het moment dat u of een van uw gezinsleden overlijdt.

Sparen voor uw uitvaart is weer anders dan een uitvaartverzekering. Als u spaart dan stort u een bedrag op uw spaarrekening en ontvangt u jaarlijks een rentebijschrijving over het spaarsaldo. U heeft dan een bedrag op uw rekening staan dat besteedt kan worden aan uw uitvaart.

Voordelen van een spaarrekening bij De Laatste Eer:

Als u bij De Laatste Eer spaart voor uw uitvaart dan levert dit u een aantal voordelen op:

 • U ontvangt jaarlijks een rentebijschrijving en uw spaarsaldo groeit
 • U spaart zo snel als u wilt
 • U bepaalt zelf hoeveel u spaart
 • U hoeft geen leeftijds- en gezondheidsvragen te beantwoorden

Alleen sparen als u lid bent

U kunt alleen sparen in het Fonds van Vooruitbetaling als u lid bent van De Laatste Eer. U bepaalt dan zelf hoe u spaart. Zo kunt u eenmalig een bedrag storten, maar dit kan ook in termijnen. Het minimale bedrag dat u dient te storten is 10 euro.

Bron: de-laatste-eer.nl

Contactgegevens

015 251 11 88 (Algemeen)
015 251 11 88 (Bij overlijden)

info@de-laatste-eer.nl
De-laatste-eer.nl

Juniusstraat 4, 2625 XZ Delft