Op 15 maart 2018 reikte uitvaartorganisatie Yarden de jaarlijkse Star Award uit aan het Yardenhuis dat het beste is van Nederland. Dit jaar won het Yardenhuis van Heerlen de award voor de tweede keer. Het Yardenhuis van Brabant won de tweede prijs en het Yardenhuis van Venlo de derde prijs.

Yarden beoordeelt de crematoria van Yarden op thema’s als samenwerking, gastvrijheid en professionaliteit. Het huis met de meeste punten wint de award. Het crematorium van Heerlen scoorde hoge punten op klantvriendelijkheid.

De directeur Uitvaarverzorging van Yarden heeft de drie genomineerde crematoria bezocht om zo te bepalen wie het beste Yardenhuis van 2017 was. Bijzonder aan de top drie was dat alle drie de Yardenhuizen de Star Award al een keer hadden gewonnen.

Gastvrije ontvangst en professionele hulp

Volgens de locatiemanager van het Yardenhuis van Heerlen bevestigt het winnen van de Star Award het succes van de koers die het vaart. De medewerkers willen hun klanten elke dag opnieuw een gastvrije ontvangst bieden, hen op een professionele wijze hulp bieden en meedenken over de uitvaartwensen. Bovendien hecht het Yardenhuis van Heerlen veel waarde aan werkplezier en onderlinge samenwerking

Gouden Oor Erkenning

In 2017 werden alle Yardenhuizen beoordeeld op thema’s als innovatie, samenwerking en klanttevredenheid. In 2013 kreeg uitvaartorganisatie Yarden de Gouden Oor Erkenning. Deze onderscheiding staat symbool voor het luisteren naar klanten en samenwerkingspartners en het handelen naar hun wensen. Door de inzet van een interne kwaliteitsbeoordeling, zoals de Star Award, zorgt Yarden ervoor dat de dienstverlening op haar locaties altijd van een hoogwaardige kwaliteit is.