Uitvaartondernemer Yarden zendt sinds enige tijd reclamefilmpjes uit, waarin bekende Nederlanders het hebben over de dood. Na Adelheid Roosen is Ali B de tweede in deze serie. Hij heeft het over zijn ervaringen rondom de dood van zijn vader, nu bijna twee jaar geleden.

Nadenken over je uitvaart

Yarden wil met de reclamecampagne bereiken dat mensen gaan nadenken over hun overlijden en hun persoonlijke wensen voor hun uitvaart gaan bespreken met hun dierbaren. Ali B vertelt in het filmpje hoe hij dichter naar zijn vader toegroeide in de laatste dagen voor zijn overlijden. Samen met hem kon hij nog allerlei zaken bespreken, waaronder ook zijn vaders wensen voor de uitvaart. Het gaf de rapper veel voldoening, naar eigen zeggen.

Na het overlijden van zijn vader besprak Ali B zijn eigen wensen met zijn vrouw. Ook kwam hij tot het besef wat werkelijke rijkdom is: niet het materiële, maar de mensen om je heen. Zo valt een gouden plaat voor zijn nieuwste album in het niet vergeleken met het kijken naar een voetbalwedstrijd van zijn zoontjes op zaterdagochtend. Dat dit alles is verwerkt in een reclamefilmpje maakt volgens Ali B niet veel uit. “Als mijn verhaal maar 100 procent puur is, dan sta ik erachter”.

Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering

Yarden koppelt aan de reclamecampagne ook een speciale polis: de Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering. Verzekerden leggen via deze polis hun wensen voor hun uitvaart vast. De Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering is heel flexibel: zowel het verzekerde bedrag als de vastgelegde wensen kunnen gedurende de looptijd gewijzigd worden.

Uitvaartverzekering vergelijken

Yarden is niet de enige aanbieder van uitvaartverzekeringen die mogelijkheden biedt tot het vastleggen van wensen. Daarom is het belangrijk om van meerdere verzekeraars de uitvaartverzekering te vergelijken alvorens er een af te sluiten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bron: Yarden.nl