Op 14 september 2018 is uitvaartverzekeraar Nuvema door de Conservatrix Groep verkocht aan de Lifetri Groep. De naam Nuvema zal verdwijnen en krijgt de nieuwe naam Lifetri Uitvaartverzekeringen.

De naam Nuvema was een afkorting van de Nederlandse Uitvaart Verzekering Maatschappij. De nieuwe eigenaar, de Lifetri Groep, is weer een merk van de grote Amerikaanse investeringsmaatschappij TPG.

Werknemers nu in dienst van de Lifetri Groep

Tot nu toe hebben de Lifetri Groep en Nuvema niets bekendgemaakt over de financiële afhandeling. De vijftig werknemers van Nuvema zijn nu overgenomen door de Lifetri Groep. Niemand heeft dus zijn of haar baan verloren. Wel is de directie van Nuvema opgestapt. Deze is vervangen door twee nieuwe leden van de Lifetri Groep.

De Conservatrix Groep is nog kleiner geworden

Nuvema was een onderdeel van de Conservatrix Groep. Dit is een levensverzekeraar. Met de overname van Nuvema door de Lifetri Groep is de levensverzekeraar nog kleiner geworden. De Conservatrix Groep werd in 2017 verkocht aan de Amerikaanse investeerder Eli Global. De Nederlandsche Bsnk had dit afgedwongen. Nu bestaat de Conservatrix Groep alleen nog uit de Belgische uitvaartverzekeraar Hooghenraed en het onroerendgoedbedrijf Nijzoon.

Overname heeft geen gevolgen voor uw uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten bij Nuvema? Dan heeft de overname door de Lifetri Groep geen gevolgen voor uw uitvaartverzekering en de dekking. Alle verzekerden blijven hun rechten behouden. Verder kunt u ook nog online wijzigingen doorgeven via de website van Nuvema.

Uitvaartverzekering afsluiten?

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten bij de Lifetri Groep of bij een andere uitvaartverzekeraar? Dan kunt u dit eenvoudig doen met behulp van de handige vergelijkingstool. Met deze tool vergelijkt u eerste diverse uitvaartverzekeringen en vindt u al snel een uitvaartverzekering die volledig aan uw wensen voldoet.

Bron: amweb