WUA! Is een online marketingbureau dat onderzoek doet naar de beleving van bezoekers van websites, webshops en andere digitale media, zoals apps. Uit hun jaarlijkse onderzoek naar de waardering van websites op het gebied van voorlichting over het afsluiten van uitvaartverzekeringen komt Monuta, net als vorig jaar, als beste uit de bus.

Monuta de beste, maar de concurrentie zit niet stil

In een interview met Matthijs van de Broek van WUA! zegt distributiemanager Robert Hollander van Monuta blij te zijn met de waardering, maar zich niet blind te staren op het resultaat. Uit het onderzoek blijkt namelijk ook dat de waardering voor de websites van de concurrentie toeneemt. Op de lauweren rusten is er voor Monuta dus zeker niet bij.

Hollander benadrukt dan ook dat Monuta haar voorlichting en service blijft evalueren en verbeteren. De behoefte aan een uitvaartverzekering ontstaat vaak vrij acuut, bijvoorbeeld na het bijwonen of organiseren van een uitvaart of bij het besluit om te gaan trouwen, samenwonen of kinderen te nemen. Potentiële klanten moeten dan ook snel en duidelijk voorgelicht worden als ze de website bezoeken.

Service is de nieuwe sales

Service staat bij Monuta hoog in het vaandel, aldus Hollander. Daarmee behoud je je klanten en trek je nieuwe klanten over de streep. Komend najaar wordt een nieuwe Mijn-Monuta omgeving gelanceerd, met een nog betere service op het gebied van vraag en antwoord en het wijzigen van de polis.

Uitvaartverzekeringen vergelijken werkt het beste

Hoewel iedere aanbieder van uitvaartverzekeringen zijn eigen strategie heeft om potentiële klanten voor te lichten en met hen te communiceren, zijn hun producten uitstekend met elkaar te vergelijken. Op een vergelijkingssite als uitvaartverzekeringexpert.nl kan dat perfect. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeur kiest u daar op een eenvoudige en overzichtelijke manier de uitvaartverzekering die het best bij u en uw wensen past. U kunt die verzekering dan zelfs direct online afsluiten.

Bron: Marketingfacts.nl