Yarden is een uitvaartorganisatie die goed voor zijn leden zorgt en vooruit kijkt. Yarden speelt verstandig in op de toekomst, waar een tekort aan mantelzorgers dreigt. Ze hebben daarom sinds kort een samenwerkingscontract getekend met Saar aan Huis.

Leden van Yarden

Yarden maakt door de samenwerking met Saar aan Huis het voor hun klanten eenvoudiger om mantelzorg te krijgen. Leden met een Mijn Laatste Wens verzekering kunnen in de laatste fase van hun leven een gedeelte van het bedrag eerder laten uitkeren om daarmee eventueel mantelzorg te kopen. Mijn Laatste Wens verzekering is een flexibele verzekering, waarbij u tot 50% van het verzekerde bedrag in uw laatste levensfase kan laten uitbetalen. Door de samenwerking met Saar aan huis is de kwaliteit aan zorg voor leden van Yarden dichterbij. In een tijd waar gebrek is aan goede zorg, is een gewaarborgde goede zorg natuurlijk meer dan welkom. Voor Yarden is deze zorg een vanzelfsprekendheid. Voor hun leden zorgen bestaat uit een nauwkeurig samengesteld dienstenpakket. Daarom is deze voorziening om mantelzorg te waarborgen met het samenwerkingscontract met Saar aan Huis er laatst aan toegevoegd.

Hulp bij kwetsbare momenten

Ouder worden kent veel kwetsbare momenten. De laatste levensfase is een belangrijke fase zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden. Om deze fase zo stressvrij mogelijk te maken biedt Yarden zijn leden dit extra dienstpakket aan. Wat doet Saar aan Huis precies? Door heel Nederland heen zitten er vestigingen van Saar aan Huis. Ze bieden de nodige hulp aan ouderen die langer thuis blijven wonen. Hierdoor wordt het thuisblijven wonen eenvoudiger en veiliger.

Saar aan Huis is een particuliere mantelzorgorganisatie en klantgericht. Ze zorgen voor de zowel de lichte en de wat zwaardere huishoudelijke taken, in overleg en aangepast aan de situatie. Daarnaast regelen ze ook het gezelschap houden voor daar waar dat nodig is. Ouderen komen in verschillende kwetsbare momenten terecht, hoe fijn is het dan om een luisterend oor te hebben. Aandacht en zorg maken de laatste levensfase een stuk aangenamer. Saar aan Huis kookt voor deze ouderen en helpt met de administratie, wanneer ouderen het zelf niet meer kunnen. Een helpende hand voor ouderen maakt het dagelijkse leven een stuk prettiger.

Tot slot

Yarden zorgt goed voor zijn leden. Met de mogelijkheid om verzekerd te zijn van mantelzorg Yarden een organisatie die vooruit denkt. Een tekort aan mantelzorg in Nederland maakt het voor veel ouderen die langer thuis blijven wonen het er niet makkelijker op. Een geruststellende gedachten dat een organisatie als Yarden daar op in speelt, zodat er voor deze ouderen in hun laatste levensfase een dienstpakket is waarin de mantelzorg gewaarborgd is.

Bron: Yarden.nl