De Brabantse Sandra heeft eindelijk de perfecte urn voor haar plotseling overleden zoontje van vier in ontvangst kunnen nemen. De urn heeft de vorm van de knuffelbeer die haar zoontje overal mee naar toe nam. Traditionele urnen zijn vaak glad en koud, Sandra vond dat de urn moest uitstralen hoe haar zoontje was: warm en liefdevol.

3D printtechniek voor een uniek resultaat

Via de Stichting Gefeliciflaptaartbox kwam Sandra in contact met Pauline Graves Uitvaartverzorging. Eigenares Pauline hoorde het verhaal van Sandra aan en voelde meteen met haar mee. Ze ging aan de slag en kwam al snel in contact met Urnique. Dit Brabantse bedrijf maakt urnen op maat met behulp van 3D printtechniek. Er werd een scan van de knuffelbeer gemaakt en het uiteindelijke resultaat was een urn met dezelfde warme en lieve uitstraling als de knuffelbeer. Een waardige urm voor Sandra’s zoontje.

Kapitaal- of naturaverzekering?

Hoewel kinderen tot 18 jaar bij de meeste uitvaartverzekeringen gratis meeverzekerd zijn, kunnen de kosten voor zo’n unieke urn behoorlijk oplopen. Wie dergelijke wensen heeft doet er dan ook goed aan om de voorwaarden van zijn of haar uitvaartverzekering goed te bestuderen. Ook uw uitvaartverzekering vergelijken met wat andere verzekeraars bieden is niet onverstandig. Bij speciale wensen is een verzekeringsvorm waarbij een vrij te besteden bedrag wordt uitgekeerd het meest interessant. Dat kan dan een kapitaalverzekering zijn of een mengvorm van een natura- en een kapitaalverzekering.

Uitvaartverzekeringen vergelijken: eenvoudig en doeltreffend

UitvaartverzekeringExpert.nl is de uitgelezen plek om uitvaartverzekeringen te vergelijken met elkaar. U ziet in een oogopslag de verschillen tussen de diverse verzekeringen, inclusief de maandelijkse premies. Bij de meeste verzekeraars kunt u via UitvaartverzekeringExpert.nl de uitvaartverzekering van uw keuze eenvoudig online afsluiten. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat uw nabestaanden niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

(Bron:uitvaartmedia.com)