DELA en ASML organiseren samen door middel van een kerstactie een verrassing voor ruim 800 kinderen in de regio Eindhoven/Veldhoven. Het DELA Fonds en de ASML Foundation vragen hun leden en medewerkers namelijk een kerstcadeau te doneren voor kinderen wiens ouders klant zijn van de Voedselbank.

Het is de 6e keer dat deze kerstactie plaatsvindt, maar de eerste keer dat DELA en ASML tijdens deze actie hun krachten bundelen. De organisatie Zonnebloem Actief zorgt ervoor dat de kerstcadeaus feestelijk worden ingepakt.

Doneer uw kerstcadeau

Werknemers van de chipmachinefabrikant ASML die gevestigd is in Veldhoven, kunnen de cadeautjes vóór 16 december 14:00uur doneren bij het hoofdkantoor. DELA roept haar leden op om binnen dezelfde deadline kerstcadeautjes naar de vestiging van de uitvaartorganisatie in Eindhoven te brengen.

Ook mensen die geen verzekering bij DELA hebben, kunnen bij deze vestiging een cadeautje inleveren. Zo kunt ook u een bijdrage leveren aan deze kerstactie waarbij honderden kinderen die anders geen kerstgeschenk krijgen, verrast worden met een presentje voor Kerst.

800 cadeautjes onder de kerstboom

De cadeautjes die gedoneerd kunnen worden mogen maximaal 15 euro kosten. Er worden cadeaus voor jongens en meisjes tussen de 0 en 13 jaar ingezameld. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan speelgoed, spelletjes en knuffels. U levert de cadeaus in zonder cadeauverpakking. DELA en ASML hopen circa 800 kinderen in de regio van Eindhoven en Veldhoven via de Voedselbank te kunnen verblijden met een cadeautje onder de kerstboom.

Feestelijk verpakte kerstcadeaus door Zonnebloem Actief

Een cadeautje is natuurlijk pas echt een cadeau met een feestelijke cadeauverpakking. Daarom werken DELA en ASML voor deze actie samen met de organisatie Zonnebloem Actief. De vrijwilligers van deze organisatie zullen samen met mensen met een verstandelijke beperking van de cadeautjes echte kerstgeschenken maken. Dat maakt de verrassing voor de kinderen met Kerst helemaal compleet.

Bron: Dela.nl